• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Yardım Acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karadgame

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.karadgame.com
PHP Versiyonu
PHP v5.2.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Merhabalar TELEFON NUMARASI VERMEK YASAKTIR caldirin arayayim xenfore temaları ve themehouse arasi bağlantı nasıl yapabilirim yardmci olursaniz sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:

17mart

Kayıtlı Üye
Reaction score
23
Web sitesi
xenforodestek.net
baglantı derken anlamadım

biraz acık yazarsan cabuk cevap alırsın

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Reaction score
265
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Başlıktan dolayı sadece uyarıp, konuyu açık tutarak tatlı bir dil ile izah edecektim sana @karadgame
Baktım ki; Forum kurallarıha haykırı bir başlık açmaktan dolayı (Olabilir, insanlık halidir der geçerim) ve içerikte gizlilik ilkelerine haykırı

Kurallar sayfasından alıntı;
17 ) Forumda alenen Cep yada Ev telefon numarası, Türkiye Cumhuriyeti (T.C) Vatandaşlık numarası veyahut bir şahsa ait evin adresini yazmak yasaktır. Eğer arkadaşlarınıza vermek istiyorsanız bunu ona Özel Mesaj göndererek yapın. Foruma herkesin okuyabileceği şekilde yazılan Telefon numaraları yada şahsa ait ev adresleri silinecektir. E-mail adresi yada diğer iletişim adresi de yazılması yasaktır. Bunları ancak samimi olduğunuz arkadaşlarınıza özel mesaj ile verebilirsiniz.

Bu uygulamadaki amaç o telefon numarasının yada adresin o kişiye ait olup olmadığının belli olmamasıdır. Bu kural bazı kötü niyetli kişilerin başkalarına ait numaraları yazmasını önlemek için alınmıştır. Bu bilgileri kullanırken güvenliğiniz açısından bir çok kez düşünüp karar vererek cevaplayın.

Senin için renklendirdim ve düzenledim. Umarım okursun. Başlığı yapmış olduğun hata'dan dolayı kilitlemek zorundayım. Başlığı okuduktan sonra tekrar bir konu açıp devam etmeni rica edeceğim.

Anlayışın için teşekkür ederim. :coffee:(y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...