• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Banner renklendirme

ItsInfernus

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Tem 2017
Mesajlar
17
Reaction score
0
Puanları
1
Yaş
32
Ama buradaki benim istedğim şey gibi değil arka plan koyu vs olsun istemiştim.
 

OsmanT

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2016
Mesajlar
399
Reaction score
192
Puanları
43
Yaş
36
Konum
Konya
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
extra.css bunu ekle
Kod:
.userBanner.test
{
font-family: 'Trebuchet MS';
font-size: 14px;
color: green;
background-color: #90d666;
}
  • Diğer, özel CSS sınıf adı kullanarak ekleyebilirsiniz:kısmına userBanner test şeklinde ekle
color: green;
background-color: [HASHTAG]#90d666[/HASHTAG]; bu kısımdan istediğin reng kodunu yaz
 

OsmanT

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2016
Mesajlar
399
Reaction score
192
Puanları
43
Yaş
36
Konum
Konya
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
.userBanner.test {
background-color: [HASHTAG]#00bf00[/HASHTAG];
color: white;}
 

ItsInfernus

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Tem 2017
Mesajlar
17
Reaction score
0
Puanları
1
Yaş
32
sadece bunumu ekliyim extra css ye yoksa ondan önceki verdiginiz kodun içinemi ekliyim
 
Bunuda denedim olmadı parlaklık bundada var. Çok zor birşey istemediğimi düşünüyorum ama şuana kadar istediğim şey gelmedi.
 

OsmanT

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2016
Mesajlar
399
Reaction score
192
Puanları
43
Yaş
36
Konum
Konya
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Kod:
.message .messageUserBlock .userBanner {
border-radius: 4px;
margin-bottom: 15px;
box-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0, 0.25);
margin: 0 auto;
background-image: none;
}
.message .messageUserInfo .userBanner.wrapped span {
display: none;
}

.userBanner.Administrator {
background: #FF2322;
color: white;
}

.userBanner.gold {
background: #4D87C1;
color: white;
}

.userBanner.Moderator {
background: #277700;
color: white;
}

.userBanner.Staff {
background: lightgreen;
color: white;
}
.message .messageUserBlock .userBanner {
border-radius: 2px;
box-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0, 0.25);
margin: 0 auto;
font-size: 12px;
font-weight: 1px/bold;
padding: 4px 6px;
background-image: none;
}

.message .messageUserInfo .userBanner.wrapped span {
display: none;
}

.messageUserBlock .userText {
background-color: rgb(249, 249, 249);
}
  • Diğer, özel CSS sınıf adı kullanarak ekleyebilirsiniz:kısmına userBanner gold şeklinde ekle istediğin gibi çoğald
 

OsmanT

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2016
Mesajlar
399
Reaction score
192
Puanları
43
Yaş
36
Konum
Konya
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
genişlik ve daraltma için bunu ekle diğerini bilmiyorum
Kod:
width: 50px;
height:30px;
 

ItsInfernus

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Tem 2017
Mesajlar
17
Reaction score
0
Puanları
1
Yaş
32
Çok sorun çıktı biliyorum ama bu kodu ekledikten sonra genişletmeye çalışınca sadece sağa doğru genişliyor.Bi yerden sonra taşıyor.
 

OsmanT

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2016
Mesajlar
399
Reaction score
192
Puanları
43
Yaş
36
Konum
Konya
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
user info yu büyütmen lazım
Görünüm ve dillerTemalar Mesaj Düzeni kısmından ayarla
 

ItsInfernus

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Tem 2017
Mesajlar
17
Reaction score
0
Puanları
1
Yaş
32
Nasıl büyüteceğim verdiğiniz konumları anlamadım.
 
Üst