lodos
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 24
- PHP Versiyonu
- PHP v7.1.x
- XenForo Versiyonu
- XF 1.5.x
Merhaba arkadaşlar ve değerli yöneticiler,
Öncelikle herkese saylar sunarım.
Benim istediğim şöyle bir şey:
Brivium Credits eklentisini kullanıyorum. Vip üyelik için hesap yükseltmesi yapmak isteyen birisi bir ürünü satın almak istediğinde doğal olarak bu uyarı çıkmaktadır. Bu tabloyu incelediğimde tema içerinde error şablonu üzerinden çekmektedir.
Bu şablona bu kodu ekleyerek istediğim şeye ulaşıyorum. Ancak tüm hata sayfalarında bu buton görünmektedir.
Basit bir örnek vermek gerekirse:
Benim istediğim sadece hesap yükseltmesi yapmak isteyenler için bu buton çıksın istiyorum.
XenForo için nasıl bir koşul kullanmalıyım.
Kullandığım error şablonu içeriği:
Umarım anlatabilmişimdir. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Öncelikle herkese saylar sunarım.
Benim istediğim şöyle bir şey:

Brivium Credits eklentisini kullanıyorum. Vip üyelik için hesap yükseltmesi yapmak isteyen birisi bir ürünü satın almak istediğinde doğal olarak bu uyarı çıkmaktadır. Bu tabloyu incelediğimde tema içerinde error şablonu üzerinden çekmektedir.
Bu şablona bu kodu ekleyerek istediğim şeye ulaşıyorum. Ancak tüm hata sayfalarında bu buton görünmektedir.
Basit bir örnek vermek gerekirse:
Kod:
<label for="ctrl_{$key}" class="OverlayCloser">
<div class="buttonPaymentBox">
<div class="paymentBox">
<div class="paymentBoxContent">{xen:raw $value}</div>
<div class="purchase"><a href="credits/buy-credit?type=...." class="callToAction"><span><i class="fa fa-shopping-cart" aria-hidden="true"></i> Buy Now</span></a></div>
</div>
</div>
</label>
XenForo için nasıl bir koşul kullanmalıyım.
Kullandığım error şablonu içeriği:
Kod:
<xen:title>{xen:phrase error}</xen:title>
<xen:h1>{$xenOptions.boardTitle} - {xen:phrase error}</xen:h1>
<xen:container var="$head.robots"><meta name="robots" content="noindex" /></xen:container>
<div class="errorOverlay">
<a class="close OverlayCloser"></a>
<xen:if is="{xen:count $error, false} == 1">
<xen:if is="{$showHeading}"><h2 class="heading">{xen:phrase following_error_occurred}:</h2></xen:if>
<div class="baseHtml">
<xen:foreach loop="$error" key="$key" value="$value">
<label for="ctrl_{$key}" class="OverlayCloser">
<div class="buttonPaymentBox">
<div class="paymentBox">
<div class="paymentBoxContent">{xen:raw $value}</div>
<div class="purchase"><a href="credits/buy-credit?type=...." class="callToAction"><span><i class="fa fa-shopping-cart" aria-hidden="true"></i> Buy Now</span></a></div>
</div>
</div>
</label>
</xen:foreach>
</div>
<xen:else />
<xen:if is="{$showHeading}"><h2 class="heading">{xen:phrase please_correct_following_errors}:</h2></xen:if>
<div class="baseHtml">
<ul>
<xen:foreach loop="$error" key="$key" value="$value">
<li><label for="ctrl_{$key}" class="OverlayCloser">{xen:raw $value}</label></li>
</xen:foreach>
</ul>
</div>
</xen:if>
</div>