• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü [DBTech] DragonByte Shop 5.3.0

Kasper

Kayıtlı Üye
Reaction score
87
Web sitesi
cyber-warriors.net
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
merhaba arkadaşlar bu eklentiyi https://xenforo.com/community/resources/dbtech-dragonbyte-shop.5019/ satın alıcaz vede özellikleri acaba vbulletindeki gibimi onu merak ediyorum ingilizce sıfır translate ilede çeviri yapılıyor ama hiç bir şey anlaşılmıyor anlayn birisi için sizden ricam lütfen yardımcı olun vede özelliklerini yaptığı işleri yazın ona görede hareket edelim malumunuz dolar uçuyor boşuna almak istemiyoruz şimdiden teşekkürler.

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,048
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Eklentiyi bizim anlattığımızla tarif edemeyiz,sonra satın alıp bana yanlış anlattınız diye gelmeyin.Siz en iyi localde eklentiyi kurun ve deneyin.

Kasper

Kayıtlı Üye
Reaction score
87
Web sitesi
cyber-warriors.net
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Eklentiyi bizim anlattığımızla tarif edemeyiz,sonra satın alıp bana yanlış anlattınız diye gelmeyin.Siz en iyi localde eklentiyi kurun ve deneyin.
hocam ingilizce siz anladığınız kadarını yazın ben kalkıpta sizleri suçluycak değilim bildiğiniz kadarını da deseniz yeterli

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,048
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Daha önce bir üyemiz vardı,eklentiyi almış ancak bizim söylediğimiz gibi çıkmadı diye geldi,ve boşuna para verdiğini söyledi.Bende aynı durum oluşmasın diye böyle yazdım.İsteğin üzerine eklenti özelliklerini yazarız ancak bu eklentiyi localde test etmen daha iyi olur.

Kasper

Kayıtlı Üye
Reaction score
87
Web sitesi
cyber-warriors.net
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Daha önce bir üyemiz vardı,eklentiyi almış ancak bizim söylediğimiz gibi çıkmadı diye geldi,ve boşuna para verdiğini söyledi.Bende aynı durum oluşmasın diye böyle yazdım.İsteğin üzerine eklenti özelliklerini yazarız ancak bu eklentiyi localde test etmen daha iyi olur.
eklentiyi alan hangi üyenizdi hocam onuda yazarsanız memnun olurum eklenti özelliklerini yazmanız benim için çok iyi olur
belki onun yapmak istediklerini karşılamamıştır benim işime yarıycaktır o üye kimse anlaşabilirsek ondanda alırız.

bu konuyu unuttunuz sanırım hocam