• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Forumlar arası boşluk

cepxz

Kayıtlı Üye
Reaction score
36
Web sitesi
www.mmopvp.net
PHP Versiyonu
PHP v5.4.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Arkadaşlar bu alt forumlar arasındaki boşluk değerini değiştirdiğim zaman anasayfadaki alt forumlarında arasındaki boşluk değeri değişiyor.

Ben bu alt forumların değerini değiştirdiğim zaman anasayfada listede görünenlerinki değişmesini istemiyorum.
Bunu nasıl sağlayabilirim?

Bu değerleri;
Tasarım Özellikleri: Forum / Kategori Listesi
Node Text Blockdan Üst ve Alt değerden değiştiriyorum.

Son düzenleme:

MySimS3k®

Emektar Üye
Reaction score
343
Web sitesi
xenforo.com.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
Soruyu daha açıklayıcı sorarsanız yardımcı olabiliriz ancak açıkçası ben pek birşey anlayamadım mazur görün :)

17mart

Kayıtlı Üye
Reaction score
23
Web sitesi
xenforodestek.net
anladıgım kadarı il sabit konu ve normal konu arasındaki bosluk ve alt forum arasındaki boşluğu genişletmek istiyor

cepxz

Kayıtlı Üye
Reaction score
36
Web sitesi
www.mmopvp.net
PHP Versiyonu
PHP v5.4.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Arkadaşlar bu alt forumlar arasındaki boşluk değerini değiştirdiğim zaman anasayfadaki alt forumlarında arasındaki boşluk değeri değişiyor.

Ben bu alt forumların değerini değiştirdiğim zaman anasayfada listede görünenlerinki değişmesini istemiyorum.
Bunu nasıl sağlayabilirim?

Bu değerleri;
Tasarım Özellikleri: Forum / Kategori Listesi
Node Text Blockdan Üst ve Alt değerden değiştiriyorum.

Soruyu daha açıklayıcı sorarsanız yardımcı olabiliriz ancak açıkçası ben pek birşey anlayamadım mazur görün :)
anladıgım kadarı il sabit konu ve normal konu arasındaki bosluk ve alt forum arasındaki boşluğu genişletmek istiyor
Hocam şimdi bu resimdeki boşlukların değerini değiştirdiğim zaman ikinci resimdeki boşluklarında değeri değişiyor.
Benim istediğim ilk resimdeki forumlar arasındaki boşluk değerini değiştirmek. Sadece alt forumları görüntülerken.
Anasayfadakilerin değişmesini istemiyorum.

1.

2.