• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Gelişmiş Forum İstatistikleri Eklentisi

Kasper

Kayıtlı Üye
Reaction score
87
Web sitesi
cyber-warriors.net
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
merhaba alttaki linkte sizin
XenForo VXF - Advanced Forum Statistics Gelişmiş Forum İstatistikleri Eklentisi 1.6.2 diyor
https://xenforo.web.tr/kaynaklar/xenforo-vxf-advanced-forum-statistics-gelismis-forum-istatistikleri-eklentisi.113/
var ama kendi sitesinde ise https://xenforo.com/community/resources/advanced-forum-statistics.597/ Advanced Forum Statistics 1.0 diyor
sizdeki 1.6.2 mi farklı yoksa xenforo sitesindekimi farklı

birde bu vxf Gelişmiş Forum İstatistikleri Eklentisi vbulletindeki gibi sorunsuz değil hataları var acaba herkesde aynımı bendekindemi sorun var.

Kasper

Kayıtlı Üye
Reaction score
87
Web sitesi
cyber-warriors.net
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Orjinal linkte olan dosyadır.
Paylaşım yapıldığında yanlış yazılmış.
yok hocam sorunu çözdüm olay şu xenforo.com a eklenen plugin sıkıntılı tam randımanlı çalışmıyor vede sanırım güncellememişler plugini ama plugini yazan vietnamlı xenforocularsa kendi sitelerinde 1.6.2 olarak
paylaşmışlar vede sıkıntısız çok da iyi özelliklerinide
vbulletindeki gibi baya baya geliştirmişler ellerinize sağlık bu arada eski plugine yazılan
tr dil dosyasıda ona uyumlu gibi çok yeri tr oldu
ben ilk olarak 1.0 ı kurmuştum sonrada 1.6.2 olarak güncelledim vede tr dil dosyasıda otomatikman gördü.