cepxz
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 36
- Web sitesi
- www.mmopvp.net
- PHP Versiyonu
- PHP v5.4.x
- XenForo Versiyonu
- XF 1.5.x
www.mmopvp.net hocamSite adresiniz nedir ?
laptobumda görünmüyor ama masaüstü pcde görünüyor anlamadım bende.Herhangi bir sorun gözükmüyor
Css olarak ekleme yaptıysanız olabilir, eğer o alanda images kullanılıyorsa imagesi düzenleyin aynı boyutlarda olmasına özen gösterin fakat.laptobumda görünmüyor ama masaüstü pcde görünüyor anlamadım bende.
Bu resimde sidebar kapalı (laptoptan görüntü)Css olarak ekleme yaptıysanız olabilir, eğer o alanda images kullanılıyorsa imagesi düzenleyin aynı boyutlarda olmasına özen gösterin fakat.
Sidebarında etkisi var fakat asıl sorun ekran genişliği.Demekki sidebar açıkken ve kapalıyken imagesler farklı olabilir. Şuan iş yerinden tatilde olduğum için masaüstünde olamıyorum @apocalypse @MySimS3k® İlgilenirseniz sevinirim
Siz katagori isimlerin arkasındaki yazı için mi bahsediyorsunuz yoksa.Sidebarında etkisi var fakat asıl sorun ekran genişliği.
Laptopta ekran genişliği düşük olduğu için benim yaptığım arkaplan resmi uzun geliyor ve resim görünmüyor.
Masaüstünde de boyutlar kendi bilgisayarıma göre olduğu için net görebiliyorum.
Asıl sorun her üyenin ekranı aynı değil ve genişlikleri farklı. Biri tüplü kullanıyorken diğeri geniş ekran kullanabilir.
Ben arkaplana resim eklerken o resim kullanılan ekranın genişliğine otomatik olarak şekil almasını istiyorum
.nodeList .node_3 .categoryStrip {
background: url('//img.mmopvp.net/cat/sro.png')no-repeat center;
}
.nodeList .node_3 .categoryStrip {
background: url('//img.mmopvp.net/cat/sro.png')no-repeat right;
}
Hocam şimdi ben arkaplanda bu resmi kullanmak yerine sadece küçük silkroad yazısını kullanabilir miyim?css alanına eklemiş olduğunuz koddaki bir hatadan kaynaklanıyor
Bu sizin eklemiş olduğunuz kod
Bunun yerine aşağıdaki şekilde yaparsanız sorun kalmayacaktırKod:.nodeList .node_3 .categoryStrip { background: url('//img.mmopvp.net/cat/sro.png')no-repeat center; }
Kod:.nodeList .node_3 .categoryStrip { background: url('//img.mmopvp.net/cat/sro.png')no-repeat right; }
Şu şekilde hocam.Eklediğiniz kodu buraya yazın düzeltelim
.nodeList .node_3 .categoryStrip
{
background:url('@imagePath/cat/sro.png')no-repeat right;
}
Aşağıdaki kod ile değiştirerek deneyin bakalımŞu şekilde hocam.
Kod:.nodeList .node_3 .categoryStrip { background:url('@imagePath/cat/sro.png')no-repeat right; }
.nodeList .node_3 .categoryStrip
{
background:#f9d9b0 url('@imagePath/cat/sro.png')no-repeat right;
}