Merhabalar vbulletin sistemini xenforoya taşıdıkdan sonra vbulletinini bir çok eksikliğini görmeye başladım malesefki tabi bunların çözümlerinin olduğunu biliyorum ama bu sistem için henüz türkçe olarak destek zor işin özü sorunuma geleyim
eski sistemimde ifreme kodları ile dizi film izletiyordum öncelikle bu sisteme geçtiğimde bunların artık çalışmadığını gördüm daha sonra ise bu kategoriye sadece admin lerin konu açabilmesine mesaj yazabilmesine izin vermek istiyorum sıfır xen bilgisi olan birisne nasıl yardımcı olursunuz
Öncelikle hoşgeldiniz,
Xenforo sistemine adapte olmanız biraz zaman gerektirir çünkü vbulletinle ortak olmayan birçok yanı var.
İframe konusuna gelince bu aslında sakıncalı bir durum.İframe özelliğini kullanmak hem seo açısından hemde güvenlik açısından risklidir.Bu yüzden bbcode bölümünde bunu göremezsiniz.Bunun yerine videoları embed ile eklemeniz tavsiye edilir bu nedenle her video paylaşım sitesinde embed kodları vardır.
Bu kodların çalışmasını istiyorsanız buna rağmen
ftp library/config.php dosyasına girin ve şunu ekleyin
PHP:
$config['enableClickjackingProtection'] = false;
bunu daha önce denemedim ama çalışacağını umuyorum.
İframe kodlarını farklı bir sayfada çalıştırmak istiyorsanız;
https://xenforo.com/community/threads/embed-another-site-with-iframe-in-a-xf-page.39006/ bu sayfadaki videoyu takip edebilirsiniz.
Herhangi bir kategoriye yalnızca adminlerin görüntüleyebilmesi ve yazması için,
Admin Panelinden - Uygulamalar - Genel Forum Görünümü -> Seçtiğiniz kategorinin sağ tarafında izinler(permissions) göreceksiniz oraya tıklayın.
Oradaki üye grupları içerisinde administative hariç diğerlerine girin ve tümünü hızlıca seç -> asla yada iptal et yapın ve kaydedin