• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Konu Sıralaması Nasıl Yapılır?

meaktas

Kayıtlı Üye
Reaction score
20
Web sitesi
ehliyetsahibi.com
PHP Versiyonu
PHP v5.4.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Merhaba,

Forum ve kategorileri ekledim ve istediğim sırayı düzenledim.
Fakat bir kategorinin içerisinde sabit konular oluşturdum ve bu konuların sırasını bir türlü istediğim gibi yapamadım.

Yani bir kategoride tüm konuların sırasını A dan Z ye şeklinde yapabiliyorum. Ama ben tüm konuları değil, sadece sabit yaptığım konuların liste sırasını ayarlamak istiyorum. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

Düzeltme: Ayrıca; gördüğüm kadarı ile konu tarihi en güncel olan konu en üste çıkıyor.
Eğer tarih ve saati değiştirebileceğim bir yöntem varsa geçici olarak bu da işimi görecektir. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

ovunc

Emektar Üye
Reaction score
227
Web sitesi
xenforotr.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Bu bir; https://xenforo.web.tr/konular/xenforo-sabit-konular-ile-normal-konulari-ayirin-full-turkce.1310/
Bu iki; https://xenforo.web.tr/kaynaklar/xenforo-normal-konular-ile-sabit-konulari-ayirma.86/

Bu üç;

Extra.css şablonunu aç aşağıdaki kodları ekle;

Kod:
.discussionListItem.visible.sticky,
.discussionListItem.visible.sticky .posterAvatar,
.discussionListItem.visible.sticky .stats {
background: [COLOR=#ff0000]@inlineMod;[/COLOR]
font-style: italic;
}
.discussionListItem.visible.sticky .lastPostInfo .username {
color: [COLOR=#ff4d4d]#CC0000[/COLOR];
}
.discussionListItem.visible.sticky .title a:link,
.discussionListItem.visible.sticky .title a:visited {
color: [COLOR=#ff0000]#CC0000[/COLOR];
}
A-Z'ye olma kısmı da admin panelde var bu şekilde ayarlayabilirsin.

meaktas

Kayıtlı Üye
Reaction score
20
Web sitesi
ehliyetsahibi.com
PHP Versiyonu
PHP v5.4.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
@ovunc, ilk mesajlarım yardıma istemeye dayalı olmasına rağmen destek olmaya çalışıyorsunuz.
Ben normal konular ile sabit konuları sizin de paylaşmış olduğunuz linkteki eklentiler ile daha önce uyguladım.

Fakat benim yaşadığım sorun, bu ayrılan sabit konuları kendi içerisinde sıralamaktı.
Bunun da çözümünü dün itibariyle buldum.

Ayırdığımız sabit konuları A-Z sıralaması yapmanın çözümü manuel olarak https://xenforo.com/community/resources/change-date.2371/
eklentisi ile konuların eklenme tarih ve saati değiştirilerek çözülebilmekte.

Herkese iyi forumlar.