• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Live Update Eklentisi Gösterim Seçenekleri

FikirBanka

Kayıtlı Üye
Reaction score
7
Web sitesi
fikirbanka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Merhaba arkadaşlar;
Az önce Live Update eklentisini kurdum, sorunsuz bir şekilde çalışmakta ve tercihler kısmına ilk girdiğimta Tab Icon seçeneği işaretli iken ben Tab Title işaretleyerek şu gösterim seçeneğiyle kullanıyorum;

Yardım talep ettiğim konuya gelecek olursam;

Sadece bu amaca yönelik olan bir eklentinin, kullanıcı tercihleri kısmında olmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Üye olanlar ve sonradan kayıt olan kullanıcılar için, otomatik olarak Tab Title işaretli olmasını ve yukarıda resmini koyduğum Live Update Display Options alanının kullanıcılara hiç bir şekilde görünmemesi için ne yapmalıyım? Bu arada, varsayılan temayı kullanıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

OsmanT

Kayıtlı Üye
Reaction score
192
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Tab Title işaretli olmasını istersen
library/LiveUpdate/DataWriter User.php dosyasını aç bu satırı bul
Kod:
'type' => self::TYPE_STRING, 'default' => 'tab_icon'
yerine bunu koy
Kod:
'type' => self::TYPE_STRING, 'default' => 'tab_title'
ve eklentiyi admin Cp den sil xml dosyasını tekrar yükle
tek seçim kalmasını istersen
liveupdate_account_preferences_display şablonunu aç hepsini seç sil ve yerine bunu koy
Kod:
<dl class="ctrlUnit">
    <dt>{xen:phrase liveupdate_live_update_display_options}:</dt>
    <dd>
        <ul class="checkboxColumns">
            <li>
                <label for="ctrl_liveupdate_display_option_tab_title"><input type="radio" name="liveupdate_display_option" id="ctrl_liveupdate_display_option_tab_title" value="tab_title" {xen:checked '{$visitor.liveupdate_display_option} == "tab_title"'} /> {xen:phrase liveupdate_tab_title}</label>
            </li>

</ul>
        <p class="explain">{xen:phrase liveupdate_display_option_explain}</p>
    </dd>
</dl>
yeni üyelerde işaretli gelecektir eskilerde değil eskilerin de aynı olmasını istersen sql sorgusu ile düzelt
Kod:
UPDATE `xf_user_option` SET `liveupdate_display_option` = 'tab_title' WHERE `xf_user_option`.`user_id` = 2;
2 yazan yer üye id numarasıdır