• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Online Kişilerde Yetkililer Renk Verme ??

Tıley Dayı

Kayıtlı Üye
Reaction score
5
Web sitesi
albayraktim3.pe.hu
PHP Versiyonu
PHP v5.5.x
XenForo Versiyonu
XF 1.4.x
Merhabalar Ben Online Üylerede yetkili bi kişiyim fakat online kişilerde renk ler aynı değil
Yani şöyle

OsmanT

Kayıtlı Üye
Reaction score
192
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Halen konularda kırmızı yanlız online Üylerede siyah
sidebar_online_users şablonun da şunu arat.
Kod:
class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{$user.username}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
yerine şunu yaz.
Kod:
class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{xen:helper richUserName, $user}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>

Tıley Dayı

Kayıtlı Üye
Reaction score
5
Web sitesi
albayraktim3.pe.hu
PHP Versiyonu
PHP v5.5.x
XenForo Versiyonu
XF 1.4.x
sidebar_online_users şablonun da şunu arat.
Kod:
class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{$user.username}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
yerine şunu yaz.
Kod:
class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{xen:helper richUserName, $user}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
Allah razı olsun :) çok şükür oldu :)

EXELANCE

Kayıtlı Üye
Reaction score
4
Web sitesi
exelance.org
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
<span style="color: [HASHTAG]#ff0000[/HASHTAG]; text-shadow: 0px 0px 8px [HASHTAG]#ff0000[/HASHTAG];"><i original-title="" class="fa fa-shield"></i>Codefire</span>

buradaki gibi isimlerin başına fa fa şekillerinden koymak istedim ama bi türlü olmadı nasıl yapabilirim acaba
@OsmanT
@apocalypse