• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Postbit yardım

Tural

Kayıtlı Üye
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar ben şu yönetim ekibi sözlüğünü nasil artıra bilirim yöneticinin yanına

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
dediğiniz kısmı tam anlamadım ama userBanner kısmını artırmak istiyorsanız
Admin paneli üzerinden ara kısmına messageUserInfo yazın ve Stil Özellikleri kısmındaki user Info Container bölümüne tıklayın,
Alt kısımda bulunan genişlik bölümüne istediğniz genişliği vererek artırabilirsiniz.

Tural

Kayıtlı Üye
Reaction score
5
dediğiniz kısmı tam anlamadım ama userBanner kısmını artırmak istiyorsanız
Admin paneli üzerinden ara kısmına messageUserInfo yazın ve Stil Özellikleri kısmındaki user Info Container bölümüne tıklayın,
Alt kısımda bulunan genişlik bölümüne istediğniz genişliği vererek artırabilirsiniz.
Kardeşim onu söylemiyorum şu resimde çaylak üye yazılmış şunun yanına yönetim ekibi sözlüğünü nasıl arttıra bilirim ?

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Çaylak üyenin yanına başka yönetim ekibi gibi benzer ögelerde eklemek istiyorsunuz sanırım,
Admin panelinden Üyeler->üye grupları listesi->
Seçtiğiniz üye grubuna ait
Kullanıcı Banner Metni ve stilini belirtin,
Ardından Admin paneli->seçenekler->Üye seçenekleri->Üye Pankartlar->
Yönetici pankartı,
Yönetici ve grup pankartı,
Varsayılan üye başlıkları
bunları seçili yapın,
Banner İstiflemesine İzin Ver devre dışı olsun kaydedin.

Eğer yöneticinizin üye bannerlarıında hem moderatör,hemde admin varsa;
Üyeler->yöneticiler->seçtiğiniz yöneticinin açılan üye grupları sayfasında Administrative etkin olsun,diğer moderator hakkını kaldırabilirsiniz,
not:bu size herhangi bir sorun çıkarmaz zira admin hemde moderatördür.
Pazartesi gününe kadar siteye giremeyeceğim,kusura bakmayın.geldiğimde sorularınıza bakarım.