Kasper
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 87
- Web sitesi
- cyber-warriors.net
- PHP Versiyonu
- PHP v7.1.x
- XenForo Versiyonu
- XF 1.5.x
Merhaba arkadaşlar benim xf de rep sistemiyle ilgili bir sıkıntım var xf de hide hack da [HİDE-THANKS] yaptığımızda bildiğiniz gibi beğeni kısmı ile konu içeriği açılıyor ama benim istediğim bu sistem değil vbullletindeki gibi olsun istiyorum örnek olarak http://vbulletin.web.tr/showthread.php/236-vbulletin4-vFCoders-Hide-Hack vb nin hide hack sisteminde [HİDE-THANKS] yapıldığında teşekkür e tıkladığınızda şöle de güzel bir ayarı var [HİDE-THANKS] yapıp konu içeriğini görmek için teşşekür butonunda tıkladığınızda sitemi ayarladığınızda 1 de rep veriyor buy size kalmış nasıl isterseniz onu yapıyorsunuz benim istediğim aynı vb de olduğu gibi olsun içeriği gizliyerek konuyu açan içeriği görmek isteyen üye ise [HİDE-REPLY] mesaj yazsın [HİDE-THANKS] a tıklayıncada birde 1 rep veren sistem olsun istiyorum konuyu açan bu şekilde olduğunda konu açtığında içeriği görmek isteyen her mesaj yazıp hide-thanks içinde 1 rep alsın istiyorum bu konuda yardımınızı bekliyorum beğeni ile içerik açılıyor ama rep puan almıyor yada ben xen sistemini bilmiyorum.