• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Yardım Sabit konuları belirtme

ceceyo

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
27
Reaction score
4
Puanları
3
Yaş
32
merhaba xenforo 1.5 kullanıyorum sabit konuların başında kırmızı çerçeve içinde sabit oldıuğunu belirten bir buton olsuın istiyorum öneki gibi olacak. aşağıdaki resimdeki gibi

http://prntscr.com/g5bynn

yorum yazma zahmetinde bulunan herkese şimdiden teşekkürler
 

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ağu 2014
Mesajlar
703
Reaction score
265
Puanları
63
Yaş
35
Konum
Alanya
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Bu eklenti değil, bu tamemen Konu Önekleri Bu bölüme, Uygulamalar - Konu Önekleri adımlarını izle.
 

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ağu 2014
Mesajlar
703
Reaction score
265
Puanları
63
Yaş
35
Konum
Alanya
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Her kategoriye "Sabit Konular" Öneki atanır. Sadece yöneticilere bu yetkinin görünmesi izni verilir. Sabitlemek istenecek konunun "Önemli Konu" ve/ya "Sabit Konu" olarak Öneki seçilir ve Konu bu şekilde açılmış olur. Bunun haricin de otomatik olarak verme gibi bir durum söz konusu değildir.
 

ceceyo

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
27
Reaction score
4
Puanları
3
Yaş
32
Her kategoriye "Sabit Konular" Öneki atanır. Sadece yöneticilere bu yetkinin görünmesi izni verilir. Sabitlemek istenecek konunun "Önemli Konu" ve/ya "Sabit Konu" olarak Öneki seçilir ve Konu bu şekilde açılmış olur. Bunun haricin de otomatik olarak verme gibi bir durum söz konusu değildir.
ben kendimi yanlış ifade ediyorum yada siz bilmediğiniz bir konuda mantıken yardımcı olmaya çalışıyorsunuz biraz evel denedim eski temamda konuyu sabit yapınca otomatik sabit eki geliyor yanına
 

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ağu 2014
Mesajlar
703
Reaction score
265
Puanları
63
Yaş
35
Konum
Alanya
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
ben kendimi yanlış ifade ediyorum yada siz bilmediğiniz bir konuda mantıken yardımcı olmaya çalışıyorsunuz biraz evel denedim eski temamda konuyu sabit yapınca otomatik sabit eki geliyor yanına
Size yardımcı olmaya çalışıyorıum. Bu yetki bana tecrübem yüzünden verildi. Geyik olsun diye değil.
Resimde görstermiş olduğunuz sorununuz xenForo 'nun kendi özelliğinde bulunan konu önekidir. Dilerseniz görmüş olduğunu site adresi belirtin inceleyeyim? Daha net sonuç elde etmiş olursunuz.
 

MySimS3k®

Emektar Üye
Katılım
30 Nis 2016
Mesajlar
358
Reaction score
343
Puanları
63
Yaş
42
Konum
Adana
Web sitesi
xenforo.com.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
temanın extra.css şablonuna aşağıdaki kodu eklemen yeterli
Kod:
.discussionList .sticky .title:before {
    content: "SABİT";
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    -khtml-border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    -khtml-border-radius: 3px;
    border-radius: 3px;
    font-size: 11px;
    text-align: center;
    padding: 1px 0 2px;
    display: inline-table;
    min-width: 70px;
    vertical-align: middle;
    margin: 0 0 1px;
    background-color: #C43C35;
    color: #fff;
    font-weight: bold;
}
 

ceceyo

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
27
Reaction score
4
Puanları
3
Yaş
32
temanın extra.css şablonuna aşağıdaki kodu eklemen yeterli
Kod:
.discussionList .sticky .title:before {
    content: "SABİT";
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    -khtml-border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    -khtml-border-radius: 3px;
    border-radius: 3px;
    font-size: 11px;
    text-align: center;
    padding: 1px 0 2px;
    display: inline-table;
    min-width: 70px;
    vertical-align: middle;
    margin: 0 0 1px;
    background-color: #C43C35;
    color: #fff;
    font-weight: bold;
}
nasıl sevindim anlatamam allah razı olsun işte olay budur bu forumda çözdüğüm tüm sorunları sizin paylaşımlardan aldım tebrik ederim.
 
nasıl sevindim anlatamam allah razı olsun işte olay budur bu forumda çözdüğüm tüm sorunları sizin paylaşımlardan aldım tebrik ederim.
birde siteye arka plan eklemek istiyorum background olarak yada arka plan rengini nasıl değişebilirim bunla ilgilide yardımcı olabilirmisiniz.
 

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ağu 2014
Mesajlar
703
Reaction score
265
Puanları
63
Yaş
35
Konum
Alanya
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
@ceceyo

PHP:
#headerMover
{
    background-image: url("resimadresi") !important;
}
#headerMover #headerProxy, #header, #content
{
    background-color: transparent !important;
}
 

ceceyo

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Tem 2017
Mesajlar
27
Reaction score
4
Puanları
3
Yaş
32
@ceceyo

PHP:
#headerMover
{
    background-image: url("resimadresi") !important;
}
#headerMover #headerProxy, #header, #content
{
    background-color: transparent !important;
}

teşekkürler oldu verdiğiniz kod oldu ama resim url si ekliyorum sayfayı aşağıda doğru çektikçe resim parça parça yüklenmiş şekilde çıkıyor.

aşağıki resimdeki alanı nasıl daraltabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

http://prntscr.com/g5i4il
 
Üst