• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü Sidebar'a Müzik Listesi ekleme

herkul

Kayıtlı Üye
Reaction score
4

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Bu eklentinin kurulumu için aşağıdaki adımları izlemelisiniz.
Kurulum adım 1:
  1. Site kök dizininde /misc/ adında klasör oluşturun.
  2. Eklenti dosyaları içerisindeki Andy/AudioList/audiolist.php dosyasını /misc/ klasörüne kopyalayın.
  3. /misc/audiolist.php dosyasını açın ve include kısmına config dosyasının bulunduğu konumu yazın.Örneğin:"/home/southbay/www/forums/library/config.php" biçiminde.
Kurulum adım 2:
  1. Site kök dizininde veya istediğiniz herhangi bir yerde /audio/ klasörü oluşturun.
  2. /audio/ klasörünün içinde .mp3 dosyalarını gruplayacağınız başka bir klasör daha oluşturun. Örneğin /audio/MuslumGurses/ biçiminde.
Kurulum Adım 3:
  1. Administrator grubuna bu eklentiye ait izini verin.(Audio List biçiminde gözükecektir izinlerde)
  2. Üye adınızın olduğu kısıma gelin ve Audio List Admin linkine tıklayın.
pic002.jpg
  1. "Add" ye tıklayın.
  2. İlk mp3 dosyanız için,Başlık,Dosya adı ve Klasör urlsini girin, . Not:Her klasör urlsi "/" slash ile bitmelidir.
  3. Playlist yapmak istiyorsanız Kurulum Adım 4 ü tekrarlayın.
Opsiyonel içe aktar fonksiyonu: Dosya bilgisi girdiğiniz herhangi bir konumdan içeri aktarılacaktır. Folder Url(Dosyanın web üzerindeki konumu https://xenforo.web.tr/demo/audio/MuslumGurses/ biçiminde) ve Folder Path(Dosya konumu) kısımlarına "/" slash eklemeyi unutmayın.

Kurulum Adım 4:
  1. BB Code Media Site sayfasındaki Audio List kısmını düzenleyin.Gördüğünüz üç konumdaki urlyi kendi sitenizin urlsi ile değiştirin.
pic004.jpg
Kurulum Adım 5:
  1. Yeni mesaj oluştur.
  2. Playlist olarak görüntülemek istediğiniz klasör urlsini girin.
  3. Mesajı gönderin, gömülü audio player ve playlist otomatik görüntülenecektir.
pic001.jpg

Ekli dosyalar

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Widget olarak kullanılamıyor sanırım,denemedim henüz.

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Reaction score
265
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Yalnız; şunu söylemekte fayda var. Bu ileride kullanıcıya büyük sıkıntı çıkartacaktır. 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamına girer ve para cezası olarak yakşalık 2.000TL 'dir.