MusaPekel123
Kayıtlı Üye
- Reaction score
- 9
- Web sitesi
- www.forumexe.net
- XenForo Versiyonu
- XF 1.5.x
Altında hala don bağlı bu uşaklar, hiç bir zaman olamayacakları boyundan büyük işlere sadece bu şekilde şerefizce erişmeye çalışıyorlar.
Bu aşalık adiler, (dikkat edin küfretmiyorum ergenin adı "Kemal") hakkında elimden ne gelirse yapacağım şu saaten itibaren atacakları her adımda sonu ne olursa olsun suçlular. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na,
Kullanılan, IP'ler
Üzerlerine kayıtlı diğer domain adresleri
Daha önce yaşanan buna benzer olaylar,
Yönetim ekiplerinde yer alan tüm nicklerin,
IP bazlı araştırılması ve GEREKLİ CEZAİ işlemin uygulanması adına başvurumuzu ilettik.
Bu konuyu eşek gibi takip edeceklerini biliyoruz bu yüzden haklarında yapılan başvuruyu, aşağıda verilen numaralardan kontrol edebilirler.
Tel : 0 312 462 55 00
0 505 318 00 98
0 505 318 00 99
Faks : 0 312 462 55 09
E-Posta : siber@egm.gov.tr
Kullandıkları scriptlerin tamamının null olması ve bu sisteminin kötüye kullanılmasından dolayıda Official adresler üzerinde gerekli yaptırımların eksiksiz ve ivedi şekilde alınması adına bildirimler yapılmıştır.
Son olarak barındıkları sunucu hizmeti aldıkları servis sağlayıci ile iletişime geçerek gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.
Maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapılacağını beyan ederiz.
Bu iş çok keyif verici olacak.
ÖVÜNÇ BEYDEN ALINTIDIR
Bu aşalık adiler, (dikkat edin küfretmiyorum ergenin adı "Kemal") hakkında elimden ne gelirse yapacağım şu saaten itibaren atacakları her adımda sonu ne olursa olsun suçlular. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na,
Kullanılan, IP'ler
Üzerlerine kayıtlı diğer domain adresleri
Daha önce yaşanan buna benzer olaylar,
Yönetim ekiplerinde yer alan tüm nicklerin,
IP bazlı araştırılması ve GEREKLİ CEZAİ işlemin uygulanması adına başvurumuzu ilettik.
Bu konuyu eşek gibi takip edeceklerini biliyoruz bu yüzden haklarında yapılan başvuruyu, aşağıda verilen numaralardan kontrol edebilirler.
Tel : 0 312 462 55 00
0 505 318 00 98
0 505 318 00 99
Faks : 0 312 462 55 09
E-Posta : siber@egm.gov.tr
Kullandıkları scriptlerin tamamının null olması ve bu sisteminin kötüye kullanılmasından dolayıda Official adresler üzerinde gerekli yaptırımların eksiksiz ve ivedi şekilde alınması adına bildirimler yapılmıştır.
Son olarak barındıkları sunucu hizmeti aldıkları servis sağlayıci ile iletişime geçerek gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.
Maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapılacağını beyan ederiz.
Bu iş çok keyif verici olacak.
ÖVÜNÇ BEYDEN ALINTIDIR
Ekli dosyalar
-
137.8 KB Görüntüleme: 19