• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Çözüldü xenforo da açılan anketleri kapatamıyorum

• Konbuyu başlatan Hattab
  • Başlangıç tarihi
H

Hattab

merhaba,

konu ile birlikte açılmış olan anketleri yönetici olarak kapatamıyorum, nasıl kapatabilirim acaba ?

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
http://xenforo.com/community/resources/user-essentials-enhanced-version.2142/ adresinde bulunan ücretli eklenti ile açılan anketleri kaldırabilirsiniz.
Xenforo 1.4 ile bu özelliğin ekleceğide söyleniyor,beklemek te bir çözüm olabilir.
Buna ek olarak anket oluşturma kodlarını kaldırarak üyelerin anket oluşturmasını engelleyebilirsiniz.(iyi bir çözüm değil)
Bu kodlar thread_create şablonunun içinde bulunmaktadır ve aşağıdaki gibidir
Kod:
<dl class="ctrlUnit">
        <dt><label for="ctrl_poll_question">{xen:phrase question}:</label></dt>
        <dd><input type="text" name="poll[question]" class="textCtrl" id="ctrl_poll_question" maxlength="100" /></dd>
    </dl>
    <dl class="ctrlUnit">
        <dt>{xen:phrase possible_responses}:</dt>
        <dd>
            <ul class="PollResponseContainer">
                <xen:foreach loop="$pollExtraArray" value="$null">
                    <li class="PollNonJsInput"><input type="text" name="poll[responses][]" class="textCtrl" placeholder="{xen:phrase poll_choice}..." maxlength="100" /></li>
                </xen:foreach>
                <li><input type="text" name="poll[responses][]" class="textCtrl" placeholder="{xen:phrase poll_choice}..." maxlength="100" /></li>
                <li><input type="text" name="poll[responses][]" class="textCtrl" placeholder="{xen:phrase poll_choice}..." maxlength="100" /></li>
            </ul>
            <input type="button" value="{xen:phrase add_additional_response}" class="button smallButton FieldAdder JsOnly" data-source="ul.PollResponseContainer li" data-maxfields="{$xenOptions.pollMaximumResponses}" />
        </dd>
    </dl>
<!-- slot: after_poll_responses -->
.