• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

XenForo da Meta Etiket Nasıl Eklenir?

MySimS3k®

Emektar Üye
Reaction score
343
Web sitesi
xenforo.com.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
Her ne kadar Google Meta Etiket Olayını artık önemsemediğini açıklasada bazı arkadaşlarımız hala kullanmak istiyor. Ve bildiğiniz gibi Xenforo default ayarlarında meta etiket olayı bulunmuyor. Kullanmak isteyenler için bunu XenForo da nasıl yapabileceklerini anlatacağım

Öncelikle Yönetici Paneli > Görünüm > Şablonlar > PAGE_CONTAINER şablonunu açıyoruz ve aşağıdaki etiketi buluyoruz
Kod:
</head>
ve hemen üstüne aşağıdaki kodları ekliyoruz
Kod:
<meta name="keywords" content="forum, etiketlerini, buraya, gireceksiniz" />

EXELANCE

Kayıtlı Üye
Reaction score
4
Web sitesi
exelance.org
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
İyi Günler Hocam sizinkiler bunlar
Kod:
<meta name="keywords" content="XenForo,XenForo Yardım,XenForo Destek,XenForo Türkçe Destek,XenForo Eklenti,XenForo Tema"/>
aynı şekil kullanıcamda fakat google tarfından uygungörülenlimit varmı ? spama alınmayalım yani

OsmanT

Kayıtlı Üye
Reaction score
192
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
İyi Günler Hocam sizinkiler bunlar
Kod:
<meta name="keywords" content="XenForo,XenForo Yardım,XenForo Destek,XenForo Türkçe Destek,XenForo Eklenti,XenForo Tema"/>
aynı şekil kullanıcamda fakat google tarfından uygungörülenlimit varmı ? spama alınmayalım yani
70 kadar olması lazım tüm siteler tarafından en çok kullanılan kelimeler spam olarak işaretlenir yeni yada başka kelimeler kullan