• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Nasıl Yapılır? XenForo Eklentileri Devre Dışı Bırakma, Config.php'den Eklentileri Kapatın

DieseL

BıçKıN Admin
Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
831
Web sitesi
www.xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
XenForo Eklentileri Devre Dışı Bırakma, Config.php'den Eklentileri Kapatın Ne İşe Yarar ?
Bu kod sayesinde forumunuzda kurulu olan tüm eklentiler deaktif hale gelir kullanıma kapatılır. Peki bu kodu neden kullanırız neden kullanmalıyız.
Forum sistemimizde bir sorun oluştuğunda ilk önce bu kodu ekleyin eğer sorununuz ortadan kalkıyorsa bu demektir ki forum sisteminizde kurulu olan eklentilerden biri diğer eklentiler ile çakışmaktadır veya sürüm uyumlu değildir veya sunucunuz ile bu kodu eklediğinizde, sorununuzun daha hızlı çözümüne ulaşabilirisiniz.

XenForo Eklentileri Devre Dışı Bırakma Kodunu Nasıl Kullanırım ?

Forumunuzun FTP'sine bağlanın library/Config.PHP Dosyasını açın Alttaki Kodu Ekleyin;

Kod:
$config['enableListeners'] = false;

aleo

Kayıtlı Üye
Reaction score
3
XF2 için destek talebi gönderdim,
Hi,

It appears the QuestionThreads addon is missing its files, and that is the nature of the error.

To fix this I suggest you disable addons at the code level by adding this line to your src/config.php file:

$config['enableListeners'] = false;

That should resolve the error. Then you can login to the Admin CP and disable the addon in there. Then you can remove that line from the config.php file.

Jake Bunce
XenForo Support

Bana bu şekilde dönüş yaptılar. Öncede eklenti hatası alırken şimdi

HTTP ERROR 500

hatası alıyorum. Sizce sorun ne olabilir?

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Yonergeyi uyguladiniz mi doğru şekilde?