• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Xenforo Forum Bildirimleri Ayarları ve Kullanımı

BozkurT

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
108
Web sitesi
www.definemekani.com
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Xenforo Forum Bildirimleri Ayarları ve Kullanımı , Forum İçi Bildirimler Nasıl Ayarlanır , Bildirimleri Nasıl Düzenlerim Ne İşe Yarar ?

Bildirim Seçenekleri ayarları geniş kapsamlıdır forumda herhangi bir konuya mesaj yazıldığında , mesajınızdan alıntı yapıldığında , mesajınız beğenilince veya sizden bahsedildiğinde profilinize mesaj atıldığında size bildirim göndermesini olanak sağlar ve isterseniz bunlardan istediğiniz alanı kapatabilir veya istediğiniz alanı açabilirsiniz.

Mesajlar ve Konular:
  • Okuduğunuz konuya mesaj yazıldığında bildirim alma özelliği.
  • Önceden ve daha önceden herhangi bir konuya yorum yazdığınızda eğer yorumunuzu alıntı ile cevaplanırsa bildirim alma özelliği.
  • Mesaj içeriğinde bir kullanıcı sizin isminizden bahsettiyse Örnek olarak @MySimS3k® şeklinde sizin kullanıcı adınızı etiketlediğinde bildirim alma özelliği.
  • Herhangi bir konuda ve Daha önceden yazdığınız yorumlar beğeni aldıysa eğer bildirim alma özelliği.
Profil.png

Profil Sayfanız ve Profil Sayfanızdaki Mesajlar:

• Profiliniz de herhangi bir kullanıcı profil mesajı yazdığında bildirim alma özelliği.
  • Profil sayfanıza veya Durum güncellenmesine yorum geldiğinde bildirim alma özelliği.
  • Daha önceden profiline mesaj yazdığınız kullanıcıların profiline yapılan mesajlardan bildirim alma özelliği.
  • Profilinizde bulunan Profil Mesajları herhangi birisi beğendiğinde bildirim alma özelliği.

pro.png
Kazanmalar:
  • Forum içersinde bir ödül aldığınızda bildirim alma özelliği.
  • Bir kullanıcı sizi takip ettiğinde izlediğinde bildirim alma özelliği.

kazanma.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

halil

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Mesela benim konuma bir üye yorum yazdı.Ben bu bildirimin mail adresime gelmesini istiyorum o zaman ne yapmamız lazım ?
Örnek mail bildirimi : Senin konuna üye cevap yazdı gibisinden mail gelecek.Bu oluyordu ama nasıl oluyordu hatırlayamadım.Bilginiz varsa ve yazarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler

OsmanT

Kayıtlı Üye
Reaction score
192
Web sitesi
www.islambeka.com
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x

halil

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Daha önce zaten bu ayarları kaydetmiştim.Duvarıma yazı yazılınca gelmiyor ama konularıma yorum yazılınca geliyor yinede güzel .

Emre

it's over
Kayıtlı Üye
Reaction score
265
Web sitesi
xfdestek.com
PHP Versiyonu
PHP v5.6.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Daha önce zaten bu ayarları kaydetmiştim.Duvarıma yazı yazılınca gelmiyor ama konularıma yorum yazılınca geliyor yinede güzel .
Kayıt olurken e-posta ile bildirim almayı aktifleştirdiniz mi? (Tüm kullanıcılar için)

Muhammed

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
merhabalar mesela siteye yeni üye kayıt olduğunda bize bildirim düşecek şekilde bir ayar mevcutmu ben göremedim. veya bunu eklenti aracılığyla yapabiliyorsak hangi eklentiyi kullanmamız gerekiyor. şimdiden teşekkürler.