• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

XenForo Forum Sisteminizin Hosting Uyumluluğunu Öğrenin

DieseL

BıçKıN Admin
Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
831
Web sitesi
www.xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
XenForo Forum Sisteminizin Hosting Uyumluluğunu Öğrenin Nedir , Ne İşe Yarar ?
Bu ek dosya sayesinde kullandığınız hosting (sunucu'nun) XenForo forum sistemine uyumlu mu yoksa uyumlu değil mi ne gibi özellikler uyumlu olmadığını öğrenebilir ona göre işlem yapabilirsiniz.

XenForo_Uyum.png
XenForo Forum Sisteminizin Hosting Uyumluluğunu Öğrenin Nasıl Kullanılır , Nasıl Kurulur ?
Ekteki, XenForo.Web.TR.ZIP Dosyasını indirin.
içersindeki, xenforo_requirements.php dosyayı indirin.
sunucunuzun ftp'sine bağlanın herhangi bir alana yükleyin.
Site adresinizin yolunun sonuna /xenforo_requirements.php ekleyerek çalıştırın.

Ekli dosyalar

ahmeetsn

Kayıtlı Üye
Reaction score
3
Web sitesi
www.oyunhaberi.net
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Merhaba, sonuç olarak 'Your server meets all of XenForo's PHP requirements.' cevabını aldım.Demek istediği ise şu, (Sunucunuz tüm XenForo'nun PHP gereksinimlerini karşılar.) yani sonuç olarak sorunsuz kullanabilirim değil mi?

DieseL

BıçKıN Admin
Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
831
Web sitesi
www.xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Merhaba, sonuç olarak 'Your server meets all of XenForo's PHP requirements.' cevabını aldım.Demek istediği ise şu, (Sunucunuz tüm XenForo'nun PHP gereksinimlerini karşılar.) yani sonuç olarak sorunsuz kullanabilirim değil mi?
Evet.