• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Xenforo Kullanıcı Adı Renklendirme

BozkurT

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
109
Web sitesi
www.definemekani.com
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
XenForo Kullanıcı Adı Renklendirme Nedir , Ne İşe Yarar ?
Bu değişim sonrası kullanıcıların kullanıcı adlarının renklerini değiştirebilir düzenleyebilirsiniz. Bu sayede forumunuza güzel görsellik katabilirsiniz.
Admin Kontrol Paneli > Üyeler > Üye Grupları > Düzenleyeceğiniz Üye Grubuna Giriş Yapın.
Karşınıza Alttaki Ekran görüntüsündeki ile aynı alan açılacaktır.
Kullanıcı_renk.png

'' Kullanıcı Adı CSS: '' alanın karşısına Altta bulunan kodu yazıyoruz. Rengi hangi renk olmasını istiyorsanız o rengin ingilizce terimini veya renk kodunu '' red '' yazan yerin yerine yazmanız yeterlidir.
Kod:
text-shadow: 0px 0px 6px red;

Moderatörün son düzenlenenleri:

premiumturkey

Kayıtlı Üye
Reaction score
56
Web sitesi
cracking.ml
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Bu değişim sonrası kullanıcıların kullanıcı adlarının renklerini değiştirebilir düzenleyebilirsiniz. Bu sayede forumunuza güzel görsellik katabilirsiniz.
Admin Kontrol Paneli > Üyeler > Üye Grupları > Düzenleyeceğiniz Üye Grubuna Giriş Yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 256

'' Kullanıcı Adı CSS: '' alanın karşısına Altta bulunan kodu yazıyoruz. Rengi hangi renk olmasını istiyorsanız o rengin ingilizce terimini veya renk kodunu '' red '' yazan yerin yerine yazmanız yeterlidir.
Kod:
Gölgeli Kullanıcı Adı Yapmak İstiyorum Nasıl Yaparım ?

17mart

Kayıtlı Üye
Reaction score
23
Web sitesi
xenforodestek.net
ustada yardımcı olmak icin
PHP:
font-weight: bolder;
color: #ff0000;
bu kod olabilirmi

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,048
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
@premiumturkey site adresinizi paylasmadiginiz surece biz forum yetkilileri ve diger arkadaslar nerede sikinti yasadiginizi anlayamayiz,hangi temayi kullandigini bilmiyoruz,hangi css kurallari digerini override ediyor,yada css sinifi gecerli mi ? Bu ve bunu gibi sorun olabilecek bazi etkenler var.Lutfen acikca profilinizde websitesini belirtin.

premiumturkey

Kayıtlı Üye
Reaction score
56
Web sitesi
cracking.ml
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
@premiumturkey site adresinizi paylasmadiginiz surece biz forum yetkilileri ve diger arkadaslar nerede sikinti yasadiginizi anlayamayiz,hangi temayi kullandigini bilmiyoruz,hangi css kurallari digerini override ediyor,yada css sinifi gecerli mi ? Bu ve bunu gibi sorun olabilecek bazi etkenler var.Lutfen acikca profilinizde websitesini belirtin.
Belirttim Hocam Bilgileri PM Olarak Size Atıyorum.

premiumturkey

Kayıtlı Üye
Reaction score
56
Web sitesi
cracking.ml
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x

tahalayer

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Ekli dosyayı görüntüle 256

Kod:
bakalım