• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.

Xenforo Lisans Alımı Gerçekleştirirken Ek Ücret İstenilen Paketler Nelerdir ?

DieseL

BıçKıN Admin
Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
833
Web sitesi
www.xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
XenForo-Logo.png
Xenforo Lisans Alımı Gerçekleştirirken Ek Ücret İstenilen Paketler Nelerdir , Bu Ek Ücret İstenilen Paketler Ne Anlama Geliyor , Bu Ek Paketler Gerekli Mi ?
Installation Service (Kurulum Hizmeti): Eğer, xenforo kurulumu hakkında pek bilginiz yok ise 50 dolar ücret karşılığında Xenforo yönetim bünyesindeki yönetici arkadaşlar sizlerin forumunuzun kurulumlarını gerçekleştiriyor. Fakat boşuna 50 dolar ücret ödemenize gerek yok, forum kurulumu olduğunca basittir, eğer ben anlamam bu hizmetten yararlanmak istiyorum diyorsanız illa Xenforo.Web.Tr yöneticilerinden ücretsiz yardım alabilir 50 dolar cebiniz de kalabilir.

Branding Removal (Lisans Hakkı): Forum sisteminizin altında bulunan Forum software by XenForo™ ©2010-2015 XenForo Ltd. yazısını kaldırmak için 250 dolar ücret ödemek açıkçası çok saçma geliyor. Bu seçeneği işaretlediğiniz de lisans alırken ekstradan 250 dolar ödeyip forum sitenizin altında bulunan Copyright alanını silebiliyorsunuz ve istediğinizi yazabiliyorsunuz.

Resource Manager (İndirme Portalı): Bu seçeneği işaretlediğiniz de portal alanı satın alırsınız fakat bu portal alanından sadece dosya paylaşımı ve dosya indirmeleri yapabilirsiniz. Yani Program,Oyun,Xenforo, Eğitim Forumların işine yarayacak ve indirmek istediğiniz dosyaları kolaylıkla bulmanızı amaçlayan bir portaldır.

XenForo Media Gallery (Medya Galerisi): Eğer fotoğrafçı klubü veya Otomobil forumları ile ilgileniyorsanız veya program indirme, görüntülü anlatımlara dair bir forum siteniz var ise bu seçeneği tıklayıp ek ücret ödediğinizde Galeri eklentisini satın alırsınız. Ve belirttiğim forum sistemlerini kullanan arkadaşların işine bayağı yarayacaktır.

XenForo Enhanced Search (Gelişmiş Forum İçi Arama): Forum içersinde aramak istediğiniz konuyu mesaj içeriğini Arama alanında daha hızlı ve kolay bulmanız için geliştirilmiş bir eklenti tipidir. Büyük forumlar ve makale ye ağır basan forumlar için tavsiye ederim.

MySimS3k®

Emektar Üye
Reaction score
343
Web sitesi
xenforo.com.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
Xenforo Lisans Alımı Gerçekleştirirken Ek Ücret İstenilen Paketler Nelerdir , Bu Ek Ücret İstenilen Paketler Ne Anlama Geliyor , Bu Ek Paketler Gerekli Mi ?
Installation Service (Kurulum Hizmeti):
Eğer, xenforo kurulumu hakkında pek bilginiz yok ise 50 dolar ücret karşılığında Xenforo yönetim bünyesindeki yönetici arkadaşlar sizlerin forumunuzun kurulumlarını gerçekleştiriyor. Fakat boşuna 50 dolar ücret ödemenize gerek yok, forum kurulumu olduğunca basittir, eğer ben anlamam bu hizmetten yararlanmak istiyorum diyorsanız illa Xenforo.Web.Tr yöneticilerinden ücretsiz yardım alabilir 50 dolar cebiniz de kalabilir.

Branding Removal (Lisans Hakkı): Forum sisteminizin altında bulunan Forum software by XenForo™ ©2010-2015 XenForo Ltd. yazısını kaldırmak için 250 dolar ücret ödemek açıkçası çok saçma geliyor. Bu seçeneği işaretlediğiniz de lisans alırken ekstradan 250 dolar ödeyip forum sitenizin altında bulunan Copyright alanını silebiliyorsunuz ve istediğinizi yazabiliyorsunuz.

Resource Manager (İndirme Portalı): Bu seçeneği işaretlediğiniz de portal alanı satın alırsınız fakat bu portal alanından sadece dosya paylaşımı ve dosya indirmeleri yapabilirsiniz. Yani Program,Oyun,Xenforo, Eğitim Forumların işine yarayacak ve indirmek istediğiniz dosyaları kolaylıkla bulmanızı amaçlayan bir portaldır.

XenForo Media Gallery (Medya Galerisi): Eğer fotoğrafçı klubü veya Otomobil forumları ile ilgileniyorsanız veya program indirme, görüntülü anlatımlara dair bir forum siteniz var ise bu seçeneği tıklayıp ek ücret ödediğinizde Galeri eklentisini satın alırsınız. Ve belirttiğim forum sistemlerini kullanan arkadaşların işine bayağı yarayacaktır.

XenForo Enhanced Search (Gelişmiş Forum İçi Arama): Forum içersinde aramak istediğiniz konuyu mesaj içeriğini Arama alanında daha hızlı ve kolay bulmanız için geliştirilmiş bir eklenti tipidir. Büyük forumlar ve makale ye ağır basan forumlar için tavsiye ederim.
Emeğine sağlık kardeşim faydalı bir paylaşım olmuş

EnesMT

Kayıtlı Üye
Reaction score
2
Web sitesi
yasamum.pe.hu
PHP Versiyonu
PHP v5.2.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
Çoğu gereksiz,Installation Service gibi şey bence ücretsiz olmalı

Murat OSMA

Kayıtlı Üye
Reaction score
2
Selâmlar Admin,

Bir sorum olacak; ilk satın aldığımızda (Standart Lisans) ek paketleri seçmeden direkt 140$ verdikten sonra, ileride Resource Manager (İndirme Portalı) 'na ihtiyacımız olduğunda alım yapabiliyor muyuz? Yapabiliyor isek nasıl? Buy XenForo | XenForo sayfasına gelip sadece o seçeneği seçip satın almak yeterli oluyor mu acaba?

Teşekkürler.

MySimS3k®

Emektar Üye
Reaction score
343
Web sitesi
xenforo.com.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
Aynen öyle hocam dilediğiniz farklı bir xenforo ürünü seçerek satın alabilirsiniz

Murat OSMA

Kayıtlı Üye
Reaction score
2
İlginiz için teşekkürler Sn. MySimS3k®
2 gün önce bir lisans satın aldım. Aldıktan sonra da ek paketleri alabildiğimi gördüm.

Saygılar

symbol54

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Iyi günler. Xenforo yu 140 dolara satın aldığımızda. 1 yıl dolduktan sonra tekrar mı satın almalıyız?

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,048
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
1 yıl dolduktan sonra güncellemelerden faydalanmak istiyorsanız 40 dolar ücret ödersiniz ve 1 yıl daha güncellemelerden faydalanırsınız.

symbol54

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
1 yıl dolduktan sonra güncellemelerden faydalanmak istiyorsanız 40 dolar ücret ödersiniz ve 1 yıl daha güncellemelerden faydalanırsınız.
Peki güncellemelerin çok büyük ekstra katkısı oluyor mu. Güncelleme olmadan sadece oyunumuz ile ilgili bilgilendirme forumu yapsak yeter mi? Knight online pvp için

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,048
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
XenForo yeni versiyonları genellikle yeni özelliklerin katılması ve eski versiyonlarda oluşan hataları gidermek amacıyla geliştirilmektedir.
Buna ek olarak güvenlik güncellemeleri ve performans geliştirmesi üzerine güncellemeleri de içerebilir.
Güncelleme yapmanız önerilir ama eski versiyonu kullanmanızda bi sakınca yoktur (Güvenlik ile ilgili ciddi bi güncelleme içermediği müddetçe.)