• Merhaba Ziyaretçi,
    Sitemizden yararlanmak için buradan kayıt olunuz.
  • Değerli üyelerimiz, Bildiğiniz üzere uzunca bir süredir eklenti desteği ile kişisel sebeplerden ötürü ilgilenemiyorum. Üyelerimizi mağdur etmemek açısından burada sergilenen eklentilerimizi Xenforo.gen.tr üzerinde satışa sunma kararı aldık. Mevcut eklentilere ait kritik problem ve geliştirmeler ile ilgili belirli aralıklarla Xenforo.gen.tr üzerinden destek verilecektir.
Kaynak ikonu

XenForo Resource Manager Türkçe Dil Dosyası v5.0

indirmek için izniniz yok

DieseL

BıçKıN Admin
Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
831
Web sitesi
www.xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.1.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x
DieseL yeni bir kaynak sundu:

enForo Resource Manager Türkçe Dil Dosyası - XenForo Kaynaklar ve Üyeler bölümünü %99 Türkçe yapmaktadır.

XenForo Resource Manager Türkçe Dil Dosyası v5.0
XenForo Kaynaklar ve Üyeler bölümünü %99 Türkçe yapmaktadır.

XenFor Resource Nanager Türçe Dil Dosyası Kurulumu:
Dosyaları Masaüstüne Çıkarın Forumunuzdan Admin CP > Görünüm > Diller'e Gelin xml Dosyasını [Türkçe (TR)] Üzerine Yazdırın İyi Forumlar...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi...

OnurCAKAR

Kayıtlı Üye
Reaction score
14

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Reaction score
1,044
Web sitesi
xenforo.web.tr
PHP Versiyonu
PHP v7.0.x
XenForo Versiyonu
XF 1.5.x

OnurCAKAR

Kayıtlı Üye
Reaction score
14
Bu dil dosyası Resource Manager eklentisini türkçe yapar.İlk olarak http://www.xenforo.web.tr/kaynaklar/xenforo-türkçe-dil-dosyası-1-5-2.48/ buradaki dil dosyasını üzerine yazdırma yapmadan yükleyin.
Ardından kaynaklar eklentisini kurduğunuzda bu dil dosyasını üzerine yazabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Forumumuz artık Türkçe. Bundan sonra yapılacaklar sırasıyla admin ve modaratörleri tanımlayıp içeriğin oluşturulması olacak sanırım.
Tekrar teşekkürler.