Çözüldü Yardım Facebookta konuyu paylaşınca konunun içerisindeki resim çıkmıyor

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Evet böyle bir problemin çıkması normaldir,xenforo resimli ve resimsiz her konu için facebook opengraph logosunu yayınlıyor.Şöyle bir değişiklikle bunu kaldırıp yerine sayfadan resim seçebilirsiniz.
Şablonlar-> open_graph_meta açın ve bu kodları bulup kaldırın.
Kod:
<xen:if is="{$avatar}"><meta property="og:image" content="{$avatar}" /></xen:if>
<meta property="og:image" content="{xen:helper fullurl, @ogLogoPath, 1}" />
 
Yapılan değişiklikleri test etmek için
https://developers.facebook.com/tools/debug/
https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/ <-- fetch ile

adreslerini kullanabilirsiniz.
 

MySimS3k®

Emektar Üye
Kullanmış olduğunuz temanın open_graph_meta şablonunda aşağıdaki kodu bulun ve şilin
Kod:
 <xen:if is="{$avatar}"><meta property="og:image" content="{$avatar}" /></xen:if>
    <meta property="og:image" content="{xen:helper fullurl, @ogLogoPath, 1}" />
Yine kullanmış olduğunuz temanın thread_view şablonunu açın ve aşağıdaki kodu bulun ve silin

Kod:
<xen:comment><xen:set var="$avatar">{xen:helper avatar, $thread, m, 0, 1}</xen:set></xen:comment>
 

FuatCelik

Kayıtlı Üye
Kullanmış olduğunuz temanın open_graph_meta şablonunda aşağıdaki kodu bulun ve şilin
Kod:
 <xen:if is="{$avatar}"><meta property="og:image" content="{$avatar}" /></xen:if>
    <meta property="og:image" content="{xen:helper fullurl, @ogLogoPath, 1}" />
Yine kullanmış olduğunuz temanın thread_view şablonunu açın ve aşağıdaki kodu bulun ve silin

Kod:
<xen:comment><xen:set var="$avatar">{xen:helper avatar, $thread, m, 0, 1}</xen:set></xen:comment>
yaptım ve halen aynı durumda
 

MySimS3k®

Emektar Üye
Varsayılan temanın düzenleme yaptığınız tema olduğundan emin misiniz? Yaptığımız testlerde biz bir sorun yaşamadık
 

OsmanT

Kayıtlı Üye
Bu işlemleri yaptıktan sona 1veya 2 hafta içinde düzeliyor facenin belleğinden silinmesi 15 20 günü buluyor
 

BozkurT

Yönetici
Yönetim Ekibi
aslında pek birşey yapmaya gerek yok, bende aynı sorunu yaşadım, sadece ftp deki klasorden orjınal logo ile kendi yaptıgım loguyu değiştim, 1 hafta ıcerısınde guncelleme oldu.
ftp deki orjınal logonun uzerıne kendı logonu yazdır, (orjınalı logoyu yedek al) admin paneldende yazdırdıgın ftp yolunun doğru oldugundan emın ol, gerisi facebook a bırak.
admin panel<görünüm<stil özellikleri<Header and Navigation<Facebook Open Graph Logosu - buranın sağındaki kutuya ftp deki logonun yolunu yaz. ////logo.og.png.
kolay gelsın.
 

kappadox

Kayıtlı Üye
Mevcut sorun bende de var benim istediğimde facede link paylaşıldığında sayfa içindeki resimlerden biri çıksın. Daha öncesinde oluyordu. fakat nezaman 1.5.10 u yükledim olmaz oldu. Ne yaparsam yapayım sayfa içi resimleri çıkartamıyorum. Tam 1 ay oldu.
 

apocalypse

Yönetici
Yönetim Ekibi
Facebook konu linkinden resim çekerken metadaki resmi alıyor,meta da yoksa sayfa içindeki diğer grafik dosyalarınından birini alır.Eğer bu logo çıkıyorsa metadaki logo silinmemiştir.
 

deli56

Kayıtlı Üye
Kullanmış olduğunuz temanın open_graph_meta şablonunda aşağıdaki kodu bulun ve şilin
Kod:
 <xen:if is="{$avatar}"><meta property="og:image" content="{$avatar}" /></xen:if>
    <meta property="og:image" content="{xen:helper fullurl, @ogLogoPath, 1}" />
Yine kullanmış olduğunuz temanın thread_view şablonunu açın ve aşağıdaki kodu bulun ve silin

Kod:
<xen:comment><xen:set var="$avatar">{xen:helper avatar, $thread, m, 0, 1}</xen:set></xen:comment>
Diger kodlari buup sildim ama thread_view şablonunun icinde gosterdiginiz kod yok. Diger yollari denemem ragmen facebookta paylasim xapandan xenforo logosu cikiyor.
 

DieseL

BıçKıN Admin
Yönetici
Yönetim Ekibi
Diger kodlari buup sildim ama thread_view şablonunun icinde gosterdiginiz kod yok. Diger yollari denemem ragmen facebookta paylasim xapandan xenforo logosu cikiyor.
bu kodu aratın
Kod:
<xen:set var="$avatar">{xen:helper avatar, $thread, m, 0, 1}</xen:set>
 
Üst